Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ 19ΧΡΟΝΗ

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κατήγγειλε η 19χρονη στην Ηλιούπολη ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή μετά από καταγγελία 19χρονης ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ