Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
x

ΗΛΙΟΣ, ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται σε όλη τη χώρα, με βόρειους ανέμους εντάσεων 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο και ψύχρα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Σύμφωνα με το meteo.gr καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται σε όλη τη χώρα, με βόρειους ανέμους εντάσεων 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο και ψύχρα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 6 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ