Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ

«Καταλαβαίνουμε ότι χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα», είπε ο εκρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Kαταλαβαίνουμε ότι χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα καίγοντας τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Γιάννη Οικονόμου, και τα όσα είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος επισημαίνει πως «η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει ακόμα και σήμερα τους ταλαιπωρημένους πολίτες από τη χιονόπτωση και τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα επί ένα τριήμερο, όπως πιστεύει ότι κάνει με τις χιλιάδες οικογένειες που χάνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω των εγκληματικών επιλογών του κ. Μητσοτάκη.

«Η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου φάνηκε όταν ο κ. Οικονόμου έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί αν η Κατεχάκη βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια και έφτασε να κατηγορεί τους μετεωρολόγους για το κυβερνητικό φιάσκο», ανέφερε ο εκρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταλαβαίνουμε ότι χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα καίγοντας τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει ευκαιρία να γιορτάσει τον έναν χρόνο από τη συμμετοχή του στο κορονοπάρτι της Ικαρίας κάποια από τις επόμενες ημέρες», τόνισε.

«ΥΓ Κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας είναι αυτονόητο ότι θα περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Γεραπετρίτη για τις εξαρτήσεις του ιδίου, αλλά και του πρωθυπουργού του με τον υπόδικο Φουρθιώτη», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ