Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
x

ΗΛΕΙΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 29ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ

Σε δομή προστασίας κακοποιημένων γυναικών φιλοξενείται μια 29χρονη που κατήγγειλε 54χρονο για βιασμό και εμπορία ανθρώπων

Μετά από καταγγελία 29χρονης αλλοδαπής στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας συνελήφθη σε  κοινότητα του Δήμου Πηνειού 54χρονος επίσης αλλοδαπός με την κατηγορία του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας που μεταφέρει η ertnews ο 54χρονος αφού την είχε πείσει να έρθει από την πατρίδα τους (και οι δύο είναι από τη Βουλγαρία), στην συνέχεια εκμεταλλευόμενος την δύσκολη οικονομική κατάστασή της και παράλληλα με την απειλή την επιστροφή της στην χώρα της, προχωρούσε συστηματικά στον εξαναγκασμό ερωτικής συνεύρεσής τους. Όπως καταγγέλλεται, είχε επίσης αποσπάσει την συναίνεσή της για να έρχεται σε ερωτική επαφή και με άλλα άτομα, κυρίως αλλοδαπούς, έναντι αμοιβής.

Η 29χρονη χωρίς να γνωρίζει άλλον στην Ελλάδα και δίχως οικονομική ευχέρεια, δήλωσε ότι ήταν απολύτως εξαρτώμενη από τον ίδιο, αλλά μη αντέχοντας άλλο, αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η κοπέλα φιλοξενείται τώρα σε δομή προστασίας κακοποιημένων γυναικών ενώ ο καταγγελόμενος, που δηλώνει εργάτης γης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ