Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι το ζήτημα που προέκυψε απαιτεί μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό του.

«Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, μετά το λανθασμένο χειρισμό της ΕΥΠ σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής του κ. Ανδρουλάκη, είναι σημαντικό και ως εκ τούτου απαιτείται μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό του», είναι η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου στην ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση των υποκλοπών.

Διαβάστε -  Τσίπρας: Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας

«Η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή της το ζήτημα, προχώρησε στην άμεση λήψη δραστικών πολιτικών πρωτοβουλιών, που περιελάμβαναν και παραιτήσεις. Ταυτόχρονα, χειρίζεται το ζήτημα με απόλυτο θεσμικό σεβασμό, στο πλαίσιο του νόμου, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως κάθε πτυχή του, διασφαλίζοντας παράλληλα το δημόσιο συμφέρον. Το μείζον τώρα είναι να ολοκληρωθεί η πλήρης διερεύνησή του: να διευκρινιστεί το τι, το πώς και το γιατί. Η Κυβέρνηση είναι προσηλωμένη σε αυτό. Γιατί εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση», προσθέτει.

«Με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες σε βάρος του Πρωθυπουργού, με τα ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς, θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί θεσμικά η διερεύνηση και αποτίμηση των πραγματικών συμβάντων», καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ