Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΑΛΕΝΤΕΡΗΣ: ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ

Στο ενδεχόμενο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα να έχουν δολοφονηθεί αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Για την υπόθεση της Πάτρας και το ενδεχόμενο και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας να έχουν δολοφονηθεί, με παραπλήσιο τρόπο όπως η 9χρονη Τζωρτζίνα, από την 33χρονη μητέρα τους μίλησε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σχολιάζοντας τις συνομιλίες μεταξύ των γονιών και το τοξικό περιβάλλον που διαφαίνεται ότι υπήρξε μεταξύ τους είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στον θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γαλεντέρης τόνισε ότι «πρέπει να διερευνήσουμε τους μηχανισμούς θανάτου των δύο πρώτων παιδιών». Και όπως είπε, «η δουλειά των ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν τους δύο πρώτους θανάτους, ενώ δεν έχουν υπάρξει νέα στοιχεία, θα είναι δύσκολη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ