Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

Η... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΚΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (VID)

Δείτε βίντεο με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να παίζουν ρακέτες στην παραλία

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Wimbledon νωρίς, όμως κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε από τον β' γύρο, ωστόσο η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021 επικυρώθηκε και τυπικά, και στο πλευρό της σε όλη αυτή την προσπάθεια έχει τον υιό του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίον φαίνεται να είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, οι δυο τους μοιράζονται πολλές στιγμές από την προσωπική τους ζωή στα social media. To ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε παραλία και έπαιξαν μαζί ρακέτες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Προετοιμασία για το Τόκιο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ η Μαρία Σάκκαρη είχε αποκαλύψει: «Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», συμπληρώνοντας πως παίζει πολύ ωραίο τένις και έχει πολύ καλό σερβίς.

Δείτε τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να παίζουν ρακέτες:

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ