Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
x

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε σήμερα πέντε παρατάσεις σε προγράμματα και ρυθμίσεις για τη στήριξη των πολιτών - Δείτε αναλυτικά

Πέντε παρατάσεις σε προγράμματα και ρυθμίσεις για τη στήριξη των πολιτών ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «η κυβέρνηση, έχοντας πλήρη αντίληψη των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο και αναπόφευκτα επηρεάζουν και τη χώρα μας, προχωρά σε νέες παρεμβάσεις για διευκόλυνση και στήριξη των πολιτών».

Συγκεκριμένα:

- Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021», δίνεται από το υπουργείο Περιβάλλοντας νέα παράταση κατά 15 ημέρες στη διαδικασία υποβολής σχετικών αιτήσεων. Ετσι, η καταληκτική ημερομηνία μεταφέρεται για τις 15 Φεβρουαρίου.
- Όσοι έχουν κάνει δηλώσεις μεταβίβασης και γονικής παροχής μπορούν να συντάξουν τα έγγραφα έως τις 31 Μαρτίου με τις παλιές αντικειμενικές αξίες.
- Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2022 η προθεσμία των ενοποιημένων ΚΑΔ για ρύθμιση χρεών έως και 72 δόσεις τόσο για την ΑΑΔΕ όσο και για τον ΕΦΚΑ.
- Παράταση έως τις 31 Μαρτίου στη δυνατότητα ολοκλήρωσης μεταβίβασης ακινήτου μέσω μηχανικού χωρίς ταυτότητα κτιρίου.
- Παράταση έως τις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ