Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

Η ΠΑΛΜΕΙΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΦΕΡΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΝΑΔΑ - ΠΑΟΚ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ

Η Παλμέιρας διαπραγματεύθηκε με τον ΠΑΟΚ και δεν θα πληρώσει το πλήρες ποσό της ρήτρας, αναφέρουν το μέσο ενημέρωσης της Βραζιλίας

Η προσέγγιση της Παλμέιρας στον ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα αθλητικά ΜΜΕ της Βραζιλίας κι ένα εκ των μεγαλύτερων από αυτά θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Uol.com.br» αναφέρει σε κείμενο με τίτλο: «Η Παλμέιρας καθορίζει τις λεπτομέρειες και ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει το αντίο του στον ΠΑΟΚ»:

«Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την Παλμέιρας, αλλά πρέπει να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι, απόψε, με τον ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα, για το Γιουρόπα Λιγκ και από τη στιγμή που οι τελικές λεπτομέρειες έχουν ήδη συζητηθεί, αναμένεται ότι η Παλμέιρας θα τον ανακοινώσει μετά από αυτήν την αναμέτρηση.

Ο 41χρονος Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση να αντικαταστήσει τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και θα έχει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών. Η Παλμέιρας διαπραγματεύθηκε με τον ΠΑΟΚ και δεν θα πληρώσει το πλήρες ποσό της ρήτρας. Θα δώσει περίπου 600.000 ευρώ και ο Φερέιρα θα έχει μηνιαίο μισθό 120.000 ευρώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ