Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΑΛΚΕ

Διευκρινίσεις για τη μετάβαση των φίλων του Δικεφάλου στο Γκελζενκίρχεν, αλλά και την αποχώρησή τους, έδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ - Δείτε τον χάρτη

Οδηγίες για την ασφαλή μετάβαση τους στο γήπεδο της Σάλκε, εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης στη Γερμανία, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, δίνει με ανακοίνωσή της στους οπαδούς του Δικέφαλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει για τις θύρες όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της ομάδας, ενώ απευθύνει παράκληση να συμβάλλουν «στην επιτυχή διεξαγωγή άλλης μιας μεγάλης μετακίνησης ΠΑΟΚτσήδων στην Ευρώπη!».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την Σάλκε και την ουσιαστική συμβολή της Αστυνομίας του Γκελσενκίρχεν, έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή συγκέντρωση, μετάβαση στο γήπεδο και αποχώρηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Παρακαλούμε όσους ταξιδέψουν στην Γερμανία να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω:

  1. Οι θύρες που θα φιλοξενήσουν τους οπαδούς μας θα είναι ανοικτές από τις 15:30 (τοπική ώρα)
  2. Η Αστυνομία του Γκελζενκίρχεν έχει ορίσει ως σημείο συνάντησης των οπαδών το Gelsenkirchen Buer (λίγα λεπτά από τον σταθμό των τρένων), όπου θα υπάρχει ειδικά για τους εκδρομείς σημείο εξυπηρέτησης με προσωπικό που θα μιλά ελληνικά, ενώ για οποιαδήποτε απορία θα λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή: 0209/365 8888
  3. Τα Λεωφορεία από την Ελλάδα ή την Ευρώπη θα παρκάρουν στο πάρκινγκ P7, που θα είναι ανοικτό αποκλειστικά για εκείνους. Στο σημείο έχει προβλεφθεί να λειτουργεί αναψυκτήριο για τους εκδρομείς.
  4. Τα ΙΧ με φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στο πάρκινγκ Ε1.
  5. Οι οπαδοί από τους συνδέσμους του Ντόρτμουντ και Ντίσελντορφ που θα φτάσουν με τρένο, θα οδηγηθούν στο Gelsenkirchen Buer κι από κει με λεωφορεία στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα έχει προβλεφθεί η μεταφορά τους στον σταθμό των τρένων για την αναχώρησή τους.
  6. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο από τη Γερμανία, παρακαλούνται να εισέλθουν στην θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους (εκτός από το Βόρειο πέταλο, που για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι οπαδοί) και να μην συνωστίζονται έξω από την θύρα των φιλοξενουμένων.

Παρακαλούμε συμβάλλετε στην επιτυχή διεξαγωγή άλλης μιας μεγάλης μετακίνησης ΠΑΟΚτσήδων στην Ευρώπη! Ακολουθήστε τις οδηγίες, σεβαστείτε τις προσπάθειες των ομάδων και των τοπικών Αρχών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και για την ασφάλειά σας!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ