Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέφθηκε την «Παιδική Ομπρέλα» καθώς στη δομή πραγματοποιούνται δράσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Τη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα» επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία βρέθηκε για δύο μέρες στην πόλη μας, πήρε την αφορμή από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη δομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά πραγματοποιούνται δράσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, οι οποίες μάλιστα τελούν υπό την αιγίδα της «Επιτροπής 2021».

Μεταξύ των δράσεων ξεχωρίζουν ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους με θέμα στίχους του ποιητή του Ανδρέα Κάλβου, η δημιουργία βίντεο για τα 200 χρόνια ελευθερίας και τα θεματικά διαδραστικά παιχνίδια.

Την κυρία Αγγελοπούλου υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου. Κατά την ξενάγησή της στο χώρο, η κυρία Αγγελοπούλου πληροφορήθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της δομής και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που αναπτύσσονται, έχοντας στο επίκεντρο την προστασία του παιδιού. Συγχρόνως δήλωσε εντυπωσιασμένη αφενός από τα έργα των παιδιών που στολίζουν τους τοίχους, αφετέρου από το γεγονός ότι η Παιδική Ομπρέλα υποστηρίζει σήμερα περισσότερα από 100 παιδιά και γι’ αυτό το λόγο «τιμάται» από την ΚΕΔΕ ως μια καλή πρακτική της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πανελλαδικό επίπεδο.