Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ διασταυρώθηκαν οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγη ώρα πριν από την δολοφονία του, όπως προκύπτει από νέο βίντεο.

Βίντεο που αποκαλύπτει τις κινήσεις των δολοφόνων του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς και το γεγονός πως διασταυρώθηκαν με περιπολικό της ΕΛΑΣ, λίγα λεπτά πριν προχωρήσουν στη αποτρόπαιο έγκλημα φέρνει στο φως το TheTOC.

Όπως προκύπτει από το παρακάτω βίντεο, το περιπολικό περνάει από το σημείο όπου δευτερόλεπτα αργότερα θα περάσει και το μηχανάκι με τους εκτελεστές.Οι δύο άνδρες πάνω στο σκούτερ στρίβουν και αυτοί στην οδό Αγίου Δημητρίου στιγμές μετά το περιπολικό και φαίνεται να γυρνούσαν γύρω γύρω από το σημείο της ενέδρας με το δίκυκλο, ώστε να μην δώσουν στόχο ακίνητοι.

Ο συνεπιβάτης είναι σε ετοιμότητα και αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε το όπλο ανάμεσα στα πόδια του.Ειδικότερα, οι εικόνες δείχνουν πως οι εκτελεστές κάνουν κύκλους σε απόσταση 400-500 μέτρων από το σημείο του εγκλήματος, στοιχείο που ενισχύει το επιχείρημα ότι γνώριζαν το πρόγραμμα του δημοσιογράφου και περίμεναν την άφιξή του για να τον σκοτώσουν.Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε φύγει περίπου στις 14:00 από το κανάλι STAR, όπου εργαζόταν, μέσω Αττικής οδού προς Άλιμο, και οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός που απλά να ειδοποίησε ότι έφυγε, ώστε οι δράστες να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης.
Ο οδηγός του μαύρου Beverly, φορά ασημί κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, μπλε σκούρο παντελόνι τύπου κάργκο, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μπλε σκούφο και μαύρο περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής ερευνούν παράλληλα την πιθανότητα οι δράστες να έκαναν "πρόβες" δολοφονίας, "δοκιμές" ακόμη και απόπειρες εξόντωσης του Γιώργου Καραϊβάζ.


«Το υλικό που θα συλλέξουμε αναμένεται να είναι πολλά… terabyte. Μέσα από αυτό θα εξετάσουμε ύποπτες κινήσεις οχημάτων, πεζών κοντά στην κατοικία του Γιώργου Καραϊβάζ, αρκετές ημέρες πριν από την δολοφονία του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίζονται την σοβαρή υπόθεση και οι οποίοι δεν αποκλείουν να επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ, κάποια από τις προηγούμενες ημέρες αλλά για άγνωστους λόγους δεν πέτυχαν τον θανατηφόρο σκοπό τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ