Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ TCB ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ OPEN DAY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δράσεις προβολής, συμμετοχή σε εκθέσεις και B2B forums, διοργάνωση Fam trips αλλά και καταθέσεις φακέλων διεκδίκησης συνεδρίων ήταν μερικές από αυτές.

Το δεύτερο κατά σειρά Οpen Day πραγματοποίησε το Thessaloniki Convention Bureau-TCB για τα μέλη και τους συνεργάτες του, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki. Ήταν μία ευκαιρία να συναντηθούν τα μέλη μεταξύ τους, να ενημερωθούν για τις προηγούμενες και τις επόμενες δράσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τις δυνατότητες εξέλιξης του ΤCB αλλά και του συνεδριακού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του TCB, Γιάννης Ασλάνης, στον εναρκτήριο λόγο του καλωσόρισε και σύστησε στα μέλη τη νέα Managing Director του TCB,  Ελένη Σωτηρίου, η οποία με τη σειρά της επεσήμανε την αξία της συνάντησης των μελών για την ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών που έχουν την δύναμη να βελτιώσουν την συνολική εικόνα της πόλης ως συνεδριακό προορισμό. «Χτίζουμε πάνω στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις δράσεις που πραγματοποίησε το γραφείο τους τελευταίους 6 μήνες. Δράσεις προβολής, συμμετοχή σε εκθέσεις και B2B forums, διοργάνωση Fam trips αλλά και καταθέσεις φακέλων διεκδίκησης συνεδρίων ήταν μερικές από αυτές. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν οι επόμενες συμμετοχές σε εκθέσεις επαγγελματικού τουρισμού, η διοργάνωση του επόμενου fam trip με Ισπανούς MICE Operators σε συνεργασία με την Aegean Αirlines, αλλά και οι επόμενες διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στην Θεσσαλονίκη με τη συμβολή του Thessaloniki Convention Bureau.

Επισημάνθηκε ακόμη και η συνεργασία του TCB με τον δήμο Θεσσαλονίκης για την επιτυχημένη λειτουργία των Tourist Information Centers με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η τακτική διοργάνωση του Open Day αποτελεί βασικό στόχο του TCB και θεωρείται απαραίτητη για την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων μεταξύ των μελών, επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ