Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

Η AMAZON ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

Η συμφωνία συνήφθη μετά την μετάδοση από την πλατφόρμα του αγώνα Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερ Λεβερκούζεν, την περασμένη Δευτέρα.

Σε συμφωνία για τη μετάδοση δύο ακόμη παιχνιδιών της Bundesliga, μέσω της υπηρεσίας Prime Video, αυτό το Σαββατοκύριακο, στη Γερμανία και την Αυστρία κατέληξε η Amazon.

Η συμφωνία συνήφθη μετά την μετάδοση από την πλατφόρμα του αγώνα Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερ Λεβερκούζεν, την περασμένη Δευτέρα.

To αμερικανικό συνδρομητικό δίκτυο θα καλύψει το ντέρμπι του Βερολίνου μεταξύ της Χέρτα και της Ουνιόν, απόψε, όπως και την αναμέτρηση Σάλκε-Άουγκσμπουργκ, που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής. Οι πελάτες Prime στη Γερμανία και την Αυστρία θα έχουν πρόσβαση σε αγώνες, ως μέρος των συνδρομών που έχουν ήδη συνάψει.

Η κάλυψη δεν θα είναι αποκλειστική, λαμβάνοντας υπόψη τη συμφωνία που υπέγραψε πρόσφατα η γερμανικά Λίγκα (DFL) με την αθλητική πλατφόρμα ροής DAZN, η οποία θα μεταδώσει εννέα παιχνίδια της κανονικής σεζόν ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Οι Prime συνδρομητές είχαν ήδη πρόσβαση στις συναντήσεις της Bundesliga, δεδομένης της συμφωνίας με την Discovery που επέτρεπε στους πελάτες να απολαύσουν το περιεχόμενο του Eurosport.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ