Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΑΥΡΙΟ Ή ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ή ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο καταδικασθείς παιδεραστής είχε συλληφθεί μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου διαμονής που του είχε επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του.

Την επιστροφή ή όχι παιδεραστή του Ρεθύμνου στη φυλακή, καλείται να αποφασίσει το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών, όπου απολογήθηκε σήμερα Πέμπτη, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου της διαμονής που του έχει επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου.

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.

Η πρόταση της Εισαγγελέως Γρεβενών μετά την προσωρινή σύλληψή του, ήταν η επιστροφή του παιδεραστή στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.

Ο καταδικασθείς ζήτησε την περασμένη Τρίτη προθεσμία ώστε να προσκομίσει τεκμήρια αποδείξεως της αθωότητάς του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση για την επιστροφή ή όχι στη φυλακή αναμένεται αύριο ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε το video από το greveniotis.gr:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ