Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Σε ανακοίνωσή της η 4η ΥΠΕ ευχαριστεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για τη συνδρομή του.

Στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο της Αθήνας μετέβησαν γιατροί από τα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης, προκειμένου να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει την πρωτεύουσα της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της η 4η ΥΠΕ ευχαριστεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, τα οποία όπως λέει «με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενα στις προκλήσεις της πανδημίας που μας χτυπά με ένα ακόμα σφοδρό κύμα, συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19, αποστέλλοντας έμπειρους ιατρούς και νοσηλευτές με στόχο να συνδράμουν το δοκιμαζόμενο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Αττικής και συγκεκριμένα στη ΜΕΘ-COVID του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου».

Η υψηλής κατάρτισης και έμπειρη ομάδα, απαρτίζεται από τις γιατρούς Λαζανά Ιωάννα, Παξινού Νικολέτα, (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης) και την ιατρό Αμανατίδου Αναστασία και τις νοσηλεύτριες Κουτούμπα Θεοδώρα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Ραφτοπούλου Όλγα (Γενικό Νοσοκομείο Ξανθης), οι οποίες έδωσαν άμεσα το «παρών» στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 στο Σισμανόγλειο.

«Με αυτήν την αποστολή και με διάθεση αλληλεγγύης, «επιστρέφουμε» τις πράξεις αλτρουισμού γιατρών από άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες, όταν η περιοχή μας το είχε απόλυτη ανάγκη. Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παραπάνω στελέχη που προσέφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους στις κρίσιμες αυτές στιγμές, δείχνοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς του προσωπικού του Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης», σημειώνει η 4η ΥΠΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ