Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη και οι ιστορικοί σύλλογοι αυτής της πόλης έχουν δοκιμαστεί σκληρά και επώδυνα», είπε ο βουλευτής.

Να γίνει δεδομένο και όχι ζητούμενο η εφαρμογή κανόνων δικαίου, δεοντολογίας και ηθικής στο ποδόσφαιρο επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης αναφερόμενος στην περιπέτεια του Άρη στο οποίο επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το προσεχές πρωτάθλημα για την υπόθεση Λασκόφ.

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα της τιμωρίας του Άρη, αναδύονται απλές και σκληρές αλήθειες. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη και οι ιστορικοί σύλλογοι αυτής της πόλης έχουν δοκιμαστεί σκληρά και επώδυνα. Θεσμικό πλαίσιο που θα διασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή των κανόνων δικαίου, της δεοντολογίας και της ηθικής στο ποδόσφαιρο, της ισονομίας για όλους σε κάθε γωνιά της χώρας, δεν πρέπει να είναι ζητούμενο αλλά δεδομένο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης και προσθέτει:

«Η δικαίωση του ιστορικού σωματείου της Θεσσαλονίκης είναι κάτι που διεκδικεί η πόλη, η χώρα και ο τόπος. Και στην περίπτωση του Άρη η τιμωρία όσων χρησιμοποιούν τους συλλόγους για να παρανομήσουν πρέπει να είναι παραδειγματική. Η τιμωρία όμως των πραγματικών ενόχων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ