Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
x

ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Η τρίτη αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της ΚΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 13:00, στο «Nick Galis Hall»

Η τρίτη αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος της ΚΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 13:00, στο «Nick Galis Hall».

Χαρακτηριστικά, η «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρσι με τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και συνεχίστηκε φέτος τον χειμώνα, αγκαλιάστηκε μαζικά από τον κόσμο, ο οποίος έδειξε την έμπρακτη στήριξή του στον συνάνθρωπό του.

Σας θέλουμε για μία ακόμα φορά στο πλευρό μας, ώστε να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η πράξη σας, θα είναι η καλύτερη ασίστ. Αυτή της ζωής…».

Για την αιμοδοσία μίλησε σχετικά στον ρ/σ «Yellow» και ο γιατρός του «Αυτοκράτορα», Νίκος Κουκουλιάς.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια δράση της ομάδος που αξίζει μόνο μπράβο, δεν πρέπει να συνδέουμε την δράση αυτή με τα αγωνιστικά τεκταινόμενα, είναι μια δραστηριότητα και μια δομή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Μιλάμε για την τράπεζα αίματος της Κ.Α.Ε. Άρης που δημιουργήθηκε από την Κ.Α.Ε. Άρης αλλά βοηθάει άνευ κριτηρίων, είναι το γήπεδο του κόσμου του Άρη, είναι πολύ σημαντικό οι φίλοι της ομάδας να το στηρίξουν».

Για το πότε θα λάβει χώρα η αιμοδοσία: «Είναι την Κυριακή από τις 9:00 μέχρι την 1:00, λόγο της αλλαγής του προγράμματος δεν θα μπορέσουμε να έχουμε την ανδρική ομάδα στο γήπεδο καθώς η αιμοδοσία προγραμματίζετε εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορεί να αλλάξει ημερομηνία».

Για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να συμμετέχει κάποιος σε αυτήν την αιμοδοσία: «Πρέπει να μην έχει πάρει φάρμακα τις τελευταίες πέντε μέρες, να είναι ενήλικας, να είναι υγιής, θέλουμε έτσι να χτίσουμε όλοι σιγά-σιγά μια νοοτροπία βοήθειας στον συνάνθρωπο».

Για την μέχρι τώρα δράση της τράπεζας αίματος: «Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Άρης έχει τράπεζα αίματος μας έχουν καλέσει πάρα πολλοί για βοήθεια, εμείς θέλουμε να ανταποκριθούμε στις αιτήσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα.

Υπάρχει ανάγκη πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε. Είναι λοιπόν σημαντικό να βρεθούμε την Κυριακή σε έναν χώρο δικό μας και να βοηθήσουμε, σας περιμένουμε όλους».

Για το ιατρικό δελτίο του μπασκετικού Άρη: «Είμαστε καλύτερα από ότι ήμασταν, στο 100% δεν ήμαστε αλλά είμαστε πολύ καλύτερα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ