Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΘ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗ - ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ

Σε συνεργασία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την ανάπλαση της ΔΕΘ συμφώνησαν ο υφυπουργός (Μακεδονίας-Θράκης) και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Τακτική συνεργασία για τα θέματα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και της ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ συμφώνησε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης σε επικοινωνία του με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  παλαιό του φίλο, Νίκο Ταγαρά.

Στόχευση του νέου υφυπουργού, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση, είναι να καθιερώσει τακτική επαφή και επικοινωνία με το κέντρο και τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Μακεδονίας και Θράκης.     

Ο κ. Καλαφάτης, συνεχίζει η ανακοίνωση, δέχθηκε από το πρωί τηλεφωνικά ευχές από τους περισσότερους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων του  Υπουργείου με τους οποίους συμφωνήθηκε να καθοριστούν το επόμενο διάστημα συναντήσεις ενημέρωσης και συνεργασίας για τρέχοντα θέματα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης -  HELEXPO Α.Ε., της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕ.Δ.Α.Κ.) καθώς της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ