Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

ΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ - ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Η Μπόουλινγκ, που τότε ήταν 21 ετών, φέρεται να τοποθέτησε το νεογέννητο που έκλαιγε σε μια σακούλα σκουπιδιών την οποία και πέταξε από τον 2ο όροφο.

Τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της, το οποίο πέταξε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, ομολόγησε γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ, όπως μεταδίδει η New York Post.

Η Άμπερ Μπόουλινγκ, δήλωσε ένοχη για το φόνο του λίγων ωρών αγοριού το Δεκέμβριο του 2018 κατά τη διάρκεια της δίκης της χθες Δευτέρα.

Η Μπόουλινγκ, που τότε ήταν 21 ετών, φέρεται να τοποθέτησε το νεογέννητο που έκλαιγε σε μια σακούλα σκουπιδιών την οποία και πέταξε από τον δεύτερο όροφο συγκροτήματος κατοικιών στην Κομητεία Κλέι.

Το μωρό πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή της γέννησής της, δήλωναν τότε αξιωματούχοι που χειρίστηκαν την υπόθεση.

«Είναι αποκαρδιωτικό», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό LEX 18 ο Λόιντ Κότσραν αξιωματούχος της Αστυνομίας του Κεντάκι πριν ακόμη γίνουν συλλήψεις για το φόνο.
poster

«Μπερδεύεται το μυαλό μόνο στη σκέψη ποιος μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο και γιατί», είχε δηλώσει, όπως μεταφέρει το ΣΚΑΪ.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε το 2018 μετά από κλήση στην αστυνομία για την εύρεση νεκρού μωρού μέσα σε σακούλα σκουπιδιών μπροστά από βεράντα πολυκατοικίας. Μια ημέρα μετά, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της Μπόουλινγκ.

Στην αναφορά των αστυνομικών, έγραφε ότι το βρέφος είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο, είχε σπασμένα πλευρά και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι ποινές του δικαστηρίου σε βάρος της θα ανακοινωθούν στις 27 Ιουνίου. Ο εισαγγελέας προτείνει κάθειρξη 40 ετών.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ