Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν φθορές σε ξενοδοχείο, το οποίο εκκενώθηκε, με τους πολίτες να απομακρύνονται με ασφάλεια χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν φθορές στο ξενοδοχείο, το οποίο εκκενώθηκε, με τους πολίτες να απομακρύνονται με ασφάλεια χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακιά όπου έσπευσαν και επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Στο μεταξύ ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στην Άμφισσα, με το ένα μέτωπο να κινείται απειλητικά πλέον προς την Ιτέα βοηθούμενο από τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε πριν λίγο για αποφυγή των μετακινήσεων προς τη βόρεια περιοχή της Ιτέας Φωκίδας λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων στο χωριό Σερνικάκι, καθώς το μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται προς Σερνικάκι, Ιτέα και Χρισσό.

Επίσης ένα νέο μέτωπο πυρκαγιάς εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Άγιον Όρος.

Η φωτιά στην καίει δασική έκταση στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης, ενώ στη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ