Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ: ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 107 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε.

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώνεται σε σχέση με την περσινή φωτιά στη Βαρυμπόμπη, καθώς καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης κατέκαψε 100.000 στρέμματα πευκοδάσους, ενώ έκαψε για αρκετές ημέρες, προκαλώντας την αγωνία στους κατοίκους και μαζί αρκετές καταστροφές.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τις φωτιές σε Βαρυμπόμπη και Τατόι, καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε.

Οι εν λόγω αξιωματικοί καλούνται σε ανωμοτί κατάθεση, μετά από δικογραφίες που κατατέθηκαν από πολίτες των περιοχών που κάηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, στη δικογραφία υπάρχουν πορίσματα πραγματογνωμόνων που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε εκείνη την ημέρα εναέρια επιτήρηση, υπήρχε καθυστερημένη αντίδραση των πυροσβεστών, ενώ αποδίδονται και ευθύνες για τη μεγάλη αναζωπύρωση της επόμενης μέρας, με την καταστροφή να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ