Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ:ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ 2030 ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»

Η εκδήλωση θα προβάλλει συζητήσεις μεταξύ αρχηγών κυβερνήσεων, διεθνών εμπειρογνωμόνων και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

To NATO επέλεξε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως επίσημο εκπρόσωπο στην Ελλάδα, για το Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες».

Στις 14 Ιουνίου, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ θα παρευρεθούν στη Σύνοδο Κορυφής που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των Διατλαντικών Σχέσεων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε θέματα ασφαλείας, που θα αντιμετωπίσει η Συμμαχία την επόμενη δεκαετία.

Με την ευκαιρία αυτή, το ΝΑΤΟ διοργανώνει ένα Φόρουμ δημόσιας διπλωματίας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ταμείο Marshall των Ηνωμένων Πολιτειών, με τίτλο «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες».

Η εκδήλωση θα προβάλλει συζητήσεις μεταξύ αρχηγών κυβερνήσεων, διεθνών εμπειρογνωμόνων, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του ιδιωτικού τομέα και νέων επαγγελματιών, που θα συνομιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις μελλοντικές προτεραιότητες του ΝΑΤΟ για τις επόμενες δεκαετίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές συζητήσεις της εκδήλωσης «ΝΑΤΟ 2030 στις Βρυξέλλες», κάνοντας δωρεάν εγγραφή στον σχετικό σύνδεσμο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ