Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ

Για δεύτερη μέρα συνταξιούχοι συνωστίζονται έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα για να λάβουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.

Για δεύτερη μέρα συνταξιούχοι συνωστίζονται έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα για να λάβουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους. Από τα ξημερώματα ορισμένοι συνταξιούχοι είχαν πάει στις τράπεζες που είναι ανοιχτές για να εξηπυρετήσουν όσους δεν έχουν κάρτα ανάληψης μετρητών.

Με βάση την αρχική ενημέρωση η εξυπηρέτηση των συνταξιούχων γίνεται με αλφαβητική σειρά. Ωστόσο, ορισμένες τράπεζες εξυπηρετούν όλους τους συνταξιούχους που προσέρχονται στα καταστήματα. Άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες τις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνταξιούχοι μπορούν να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά μία φορά μόνο στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Οι συνταξιούχοι ή συνδικαιούχοι του λογαριασμού θα πρέπει να επιδείξουν στα τραπεζικά υποκαταστήματα το σχετικό αποδεικτικό από το Ταμείο τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο, καθώς και τυχόν πληρεξούσιο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ