Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΕΥΟΣΜΟΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ - ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Πέντε διαρρήκτες έφυγαν με περισσότερες από 200 κούτες τσιγάρων από ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Εύοσμο - Δείτε βίντεο από κλείστο κύκλωμα.

Διαρρήκτες χτύπησαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε μίνι μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου και έφυγαν με δεκάδες πακέτα τσιγάρα.

Έσπασαν τον μηχανισμό από τα ρολά προστασίας, έσπασαν την τζαμαρία και μέσα σε λίγα λεπτά άδειασαν τα ράφια με τις κούτες τσιγάρων.

Οι κινήσεις των πέντε δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Καραολή και Δημητρίου.Τα πέντε άτομα, όπως διακρίνονται στο βίντεο του ditika.gr, έφτασαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα με ΙΧ αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα. Οι τρεις από τους δράστες ανεβαίνουν στο ψυγείο με τα παγωτά και ο ένας εξ αυτών καταστρέφει τον μηχανισμό από τα ρολά. Στη συνέχεια σπάνε με σιδηρολοστό την τζαμαρία και εισέρχονται μέσα στο μίνι μάρκετ.

Όλοι μαζί με γρήγορες κινήσεις πηγαίνουν πίσω από τον πάγκο και βάζουν μέσα σε κούτες τα πακέτα τσιγάρα, ενώ παίρνουν και όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Αν και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός αυτό δεν πτόησε τους δράστες να συνεχίσουν τη διάρρηξη. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, οι διαρρήκτες έφυγαν με περισσότερες από 200 κούτες τσιγάρων. Την προηγούμενη μέρα οι ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ είχε προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες από τσιγάρα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε από τους γείτονες η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ κατάθεση έχουν δώσει ήδη οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.Πηγή: ditika.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ