Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

EURO: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7.500 ΛΙΡΕΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία μπορεί, πλέον, να το βρει κάποιος ακόμα και με 7.500 λίρες στη μαύρη αγορά.

Συναγερμός έχει σημάνει στην UEFA και τις αστυνομικές Αρχές της Βρετανίας για να παταχθεί το φαινόμενο της μαύρης αγοράς στον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι οι Άγγλοι θέλουν να βρεθούν στο Γουέμπλεϊ το βράδυ της Κυριακής (11/07, 22:00, ΑΝΤ1).

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αγγελικές Αρχές και η UEFA βρίσκονται στο πόδι, διότι αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δίψα που υπάρχει για ένα εισιτήριο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό μπορεί να το βρει κάποιος ακόμα και με 7.500 λίρες στη μαύρη αγορά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ένα ζευγάρι εισιτηρίων του αγώνα το οποίο πωλείται για 15.000 λίρες στο eBay. Φυσικά, η αστυνομία και η UEFA έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στις πωλήσεις που γίνονται μακριά από τη δημοσιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους περιμένοντας οι χώρες τους να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και τώρα είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να τα πουλήσουν.

Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές για να προσπαθήσουν να περιορίσουν τη μαύρη αγορά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ