Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕΘ

Ο ΟΣΕΘ χορήγησε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με την αστική συγκοινωνία σε μια ομάδα παιδιών και εφήβων που έχουν ανάγκη μετακινήσεων.

Ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών χορήγησε σε νέους του «Χαμόγελου του Παιδιού» ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Όπως σημειώνεται, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να μεταδώσει το κίνητρο της βιώσιμης μετακίνησης και της κουλτούρας της χρήσης του αστικού λεωφορείου, αποφάσισε τη χειρονομία της στήριξης απόρων και ευάλωτων ομάδων νέων, κάνοντας δεκτό το αίτημα των ανθρώπων του «Χαμόγελου του Παιδιού». Έτσι, χορήγησε λίγες, αλλά χρήσιμες, ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με την αστική συγκοινωνία σε μια ομάδα παιδιών και εφήβων που έχουν ανάγκη μετακινήσεων.

«Προσφέρουμε με ευχαρίστηση μια μικρή, συμβολική έστω, κοινωνικά υπεύθυνη στήριξη προς το "Χαμόγελο του παιδιού" και το έργο του, δίνοντας αφενός την ευκαιρία για κινητικότητα με τα μέσα συγκοινωνίας σε νέους που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης και συμπαράστασης, παρέχοντας, ωστόσο, και το κίνητρο της αυξημένης δυνατότητας μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη και της κουλτούρας για χρήση του αστικού λεωφορείου, σε εποχές -μάλιστα- μετά από μακρές περιόδους αποκλεισμών και απομόνωσης», δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας, παραδίδοντας τις κάρτες στις κυρίες Ιωάννα Μακρή και Όλγα Κεϊβανίδου, συντονίστριας του Κέντρου και υπεύθυνης πόρων αντίστοιχα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτές, με τη σειρά τους παρέδωσαν μια όμορφη δημιουργία των παιδιών που θα κοσμεί τα Γραφεία του ΟΣΕΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ