Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
x

ΑΙΘΡΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ο υδράργυρος στο κέντρο της πόλης αναμένεται να πέσει σήμερα στους 18 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία - Βορειοδυτικοί άνεμοι βαθμιαία ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ περιορισμένη θα είναι τοπικά η ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και βαθμιαία από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Σύμφωνα με το meteo.gr, αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα, μεταφορά σκόνης στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ πρόσκαιρα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταφορά σκόνης θα εκδηλωθεί στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 1 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ και η περιοχή των Δωδεκανήσων όπως θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ