Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΣΘ: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2022 ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΕ

Ο Εμπορικός Σύλλογος χαιρετίζει την τοποθέτηση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στους 50 καλύτερους προορισμούς για το 2022 μετά το δημοσίευμα του TIΜΕ.

Μεγάλη τιμή για την πόλη χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης το γεγονός ότι το αμερικανικό περιοδικό TIME ξεχώρισε και δημιούργησε λίστα με τα 50 κορυφαία μέρη του κόσμου, ένα από τα οποία είναι και η Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε σχετικά - Time: Η Θεσσαλονίκη στους top προορισμούς του 2022 παγκοσμίως για το καλό φαγητό της

Η λίστα περιλαμβάνει κλασσικούς και αγαπημένους προορισμούς αλλά και μέρη που δεν έχουν εξερευνηθεί τόσο πολύ από ταξιδιώτες.

Ο ΕΣΘ σημειώνει πως η Θεσσαλονίκη έχει πολλές δυνατότητες να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες της, σε κάθε διάσταση. Δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας για χιλιάδες επισκέπτες.

Ο Λευκός Πύργος που είναι και το σύμβολο της πόλης, η Ρωμαϊκή Αγορά, η πλατεία Ναυαρίνου με την Καμάρα και την Ροτόντα, τα Οθωμανικά μνημεία της Βενιζέλου, τα Λουλουδάδικα, η Μονή Βλατάδων και οι αμέτρητες βυζαντινές εκκλησίες, ο περίπατος στα Κάστρα, καθώς και τα μουσεία της πόλης, είναι χώροι που αξίζει κανείς να επισκεφτεί έστω μία φορά στη ζωή του.

«Φυσικά δεν πρέπει να παραληφθεί επίσκεψη στην αγορά, που είναι εκεί για να ικανοποιήσει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες των επισκεπτών αλλά και των κατοίκων της, αλλά και στις φημισμένες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία της», σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την ύπαρξη της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στους 50 καλύτερους προορισμούς του κόσμου για το 2022. Η πλούσια ιστορία της που αριθμεί αιώνες είναι καιρός να απλωθεί στα πέρατα του κόσμου. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγχαίρει επίσης τον Δήμο Θεσσαλονίκης τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ