Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΕΣΡ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ALTER EGO ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να ανακηρυχθεί, εκτός απροόπτου, οριστική δικαιούχος της έκτης πανελλαδικής άδειας.

Ομόφωνα ανακυρήχθηκε Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) προσωρινή δικαιούχος για τη χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας η εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου της Alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε ομαλά και δεν συνάντησε εμπόδια, κάτι που σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ανακηρυχθεί οριστική δικαιούχος της έκτης πανελλαδικής άδειας έτσι ώστε να μπει σύντομα στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους πέντε καναλάρχες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΡ αναφέρει:

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ