Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΕΡΓΟΣΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΝΙΣΟΠΕΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΕΜΕΝΗ

Η παράδοση του έργου στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα συμβάλλει στη βελτίωση των συγκοινωνιακών συνθηκών της πόλης, αναφέρει η ΕΡΓΟΣΕ

Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το έργο της κατασκευής ανισόπεδων διαβάσεων στην Μενεμένη, ένα σημαντικό έργο για τη Θεσσαλονικη.

Οπως τονίζει η ΕΡΓΟΣΕ, σε ανακοίνωσή της, η παράδοση του έργου στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα συμβάλλει στη βελτίωση των συγκοινωνιακών συνθηκών όλης της πόλης, καθώς και στην αύξηση της ασφάλειας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατάργηση της ισόπεδης διάβασης της οδού Αγ. Παρασκευής με την κατασκευή δύο ανισοπέδων διαβάσεων, ήτοι, της κάτω διάβασης πεζών και της κάτω διάβασης οχημάτων σε γειτονικές χιλιομετρικές θέσεις. Το έργο συμπληρώνεται με αποκατάσταση φυσικού τοπίου, ώστε να βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των γειτονικών συνοικιών. Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή τόσο της σιδηροδρομικής όσο και της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών, ταυτόχρονα, δε, αποκαθιστά τη συνέχεια του αστικού ιστού της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Υπενθυμίζεται, πως το έργο ολοκληρώνεται με ενιαία σύμβαση (αριθμός σύμβασης ΕΡΓΟΣΕ 698/16), η διαχείριση της οποίας λαμβάνει υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους για την επιτυχή ολοκλήρωση του συνολικού έργου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ