Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων από την ΠΚΜ επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ, 9+000 (μετά τον κόμβο Κ12) δεξιά της οδού, και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου, κατά τις ώρες 07.00- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ