Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΟ 2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας από χώματα και φερτά υλικά επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 από από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας από χώματα και φερτά υλικά επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στη Χ.Θ. 29 +400 περίπου και για μήκος 300 μέτρων, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ