Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης της 18ης Επαρχιακής οδού «Ρεντίνας-Βαμβακιάς-Αρέθουσας-Σκεπαστού» που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Επαρχιακή Οδό που συνδέει το Σκεπαστό με την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης της 18ης Επαρχιακής οδού «Ρεντίνας-Βαμβακιάς-Αρέθουσας-Σκεπαστού» από τον οικισμό Σκεπαστού έως τον οικισμό Αρέθουσας. Κατά την εκτέλεση των έργων η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και το Σάββατο 9 Ιουλίου και από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ