Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Η κακοτεχνία του δρόμου ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους οδηγούς και απασχολούσε τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας εδώ και τριάντα χρόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης της Εθνικής οδού Γρεβενών-Καλαμπάκας μετά την κοινότητα Άνοιξης που υλοποιείται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και θα ολοκληρωθεί σε περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες κοβόταν η Εθνική οδός καθώς είχε κατασκευαστεί πάνω σε αναβλύζον έδαφος, χωρίς να γίνονται απαραίτητα αποστραγγιστικά έργα. Η κακοτεχνία αυτή ταλαιπωρούσε τους διερχόμενους οδηγούς και απασχολούσε τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας εδώ και τριάντα χρόνια.

Η Περιφερειακή Αρχή προέταξε την ανάγκη αποκατάστασης του δρόμου και με πρωτοβουλία της ΔΤΥ έδρας και του υπεύθυνου αξονάρχη, «δίνεται οριστική λύση στο πρόβλημα της κακοτεχνίας, σταματώντας παράλληλα και την οικονομική αιμορραγία των ατέρμονων δαπανών», όπως σημειώνεται.

Στόχος της συντήρησης του έργου και προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η άρση της επικινδυνότητας του δρόμου και η ασφάλεια κατά την χρήση του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ