Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η 43Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς και τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Το ραντεβού τους με τον εμπορικό κόσμο των μεγαλύτερων αγορών γούνας ανανεώνουν οι σημαντικότερες και πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετέχοντας στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα λανσάρουν τις νέες prêt a porter κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2018, αποτελούμενες από τα καλύτερα δείγματα της γούνας σε μοντέρνα σχέδια που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Μία τεράστια ποικιλία νέων δημιουργιών θα παρουσιαστεί στον εκθεσιακό χώρο μεγέθους 13.500 τ.μ., ικανού να υποδεχθεί τους εκατοντάδες επισκέπτες από 40 και πλέον διαφορετικές χώρες που κάθε χρόνο επιλέγουν την Έκθεση της Καστοριάς για εμπορικές συμφωνίες του.

Στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα διατεθούν εντυπωσιακά είδη ένδυσης για γυναίκες και άνδρες, αξεσουάρ γούνας, δερμάτινα είδη, γουνοδέρματα, αναλώσιμα, μηχανές γουναρικής, ενώ το «παρών» θα δώσουν και φέτος τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια γουνοδερμάτων του κόσμου.

Οι δημιουργίες των γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην Έκθεση θα παρουσιαστούν σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση (Gala Fashion Show), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο που θα αναδείξει τις προτάσεις των γουνοποιών.

Την Έκθεση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ-HELEXPO.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ