Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ο έντεχνος καλλιτέχνης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στους ρυθμούς της κρητικής μουσικής θα ταξιδέψει το κοινό της Βόρειας Ελλάδας ο καλλιτέχνης Ηλίας Παλιουδάκης, καθώς θα τραγουδήσει το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 21:00 στα Λουτρά Λαγκαδά.

Ο έντεχνος καλλιτέχνης από την Κρήτη έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Σημειώνεται ότι τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην παρουσίαση θα είναι η Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη και διοργανωτές είναι οι ΑΕΣ Μετεώρων Πολίχνης, Εθνικός Λαγυνών Basketball και το Σωματείο Κοινωνικής Δράσης και Αλληλεγγύης «Μονοπάτια και Στόχοι». Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Λαγκαδά και η είσοδος είναι στα 10 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά, «σε αυτή τη μουσική διαδρομή διάρκειας τριών ωρών και με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια που θα ακολουθήσει, ο καλλιτέχνης με ενθουσιασμό έχει ξεχωρίσει αγαπημένα τραγούδια μέσα από εξαίρετους σπουδαίους συνθέτες όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου και του Σταύρου Ξαρχάκου, Μάριο Τόκα  δημιουργώντας έτσι ένα μουσικό συνονθύλευμα μελωδιών από την Κρήτη ως τον Βαρδάρη».

«Η συγγένεια με την Κρήτη και η τεράστια συνάφεια με τη μουσική παράδοση του ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη, έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που το ριζίτικο έρχεται και αγκαλιάζει το καλό έντεχνο τραγούδι, προκαλώντας ξεχωριστά και ιδιαίτερα ακούσματα δεμένα μεταξύ τους», υπογραμμίζεται σχετικά από τον δήμο Λαγκαδά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ