Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ: ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ

Στον Σωτήρη Τσιόδρα επιτέθηκε με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Κρατάει το φανάρι στον Μητσοτάκη»

Στον Σωτήρη Τσιόδρα επιτέθηκε με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκη σχετικά με τη χθεσινή δήλωση του καθηγητή ότι γλυτώσαμε 8.400 θανάτους από κορωνοϊό στη χώρα μέσω του εμβολιασμού.

Διαβάστε: Τσιόδρας: Με τους εμβολιασμούς αποφύγαμε 8.400 θανάτους στην Ελλάδα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει στη δημοσίευσή του ότι «Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στον Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορονοϊό!! Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!(φωτο1-2) ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης προσθέτει στη δημοσίευσή του «αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!! Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4) Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!! Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ