Τρίτη 11 Μαΐου 2021
x

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Η 35ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ

Η 35χρονη φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη ενώ ζήτησε συγγνώμη από την 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη

Στην ομολογία ότι αυτή πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου έναν χρόνο πριν στην περιοχή της Καλλιθέας, καθώς εκείνη πήγαινε στην εργασία της, προχώρησε η 35χρονη γυναίκα που κρατείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 35χρονη με τη συνοδεία του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου μετέβη νωρίς σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια απολογήθηκε εκ νέου για όσα την κατηγορούν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη, ζήτησε και συγγνώμη από την 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει.

Σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της απολογία είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ