Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά του κ. Κατσακά, για υφιστάμενα προβλήματα λειτουργικότητας και λειτουργίας και τις άλλες ελλείψεις.

Eπίσημη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος πραγματοποίησε σήμερα τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Α΄Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών επισκέψεων σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα και τους κοινωνικούς φορείς της πόλης.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από την υπεύθυνη Τομέα Υγείας & Πρόνοιας Ελένη Χριστιά , τον Γιώργο Αρβανίτη ,υπεύθυνο τομέα Αυτοδιοίκησης , τον Κώστα Ζαχαρία, γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Καλαμαριάς ,το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αντώνη Σαουλίδη, και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργο Τρελόπουλο , ο οποίος είναι και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, Οδυσσέα Κατσακά και τον Πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων Ε. Μαυρίδη.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά του κ. Κατσακά, για υφιστάμενα προβλήματα λειτουργικότητας και λειτουργίας, για τις ελλείψεις σε ιατρικο-επιστημονικό & νοσηλευτικό προσωπικό, την αναγκαιότητα και την προοπτική επέκτασης του Νοσοκομείου δυναμικότητας 200ων κλινών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη , και γενικά αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα άμεσων και ελκυστικών λύσεων σε ότι αφορά την στελέχωση, όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας , με εξειδικευμένο Επιστημονικό Προσωπικό.

Παράλληλα αναφέρθηκε από τον κ. Τρελόπουλο ότι ο Άγιος Παύλος αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους συμπολίτες μας αναφερόμενος στην αναγκαιότητα να λειτουργήσουν όλες οι απαιτούμενες κλινικές και στον Άγιο Παύλο , για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Τέλος έγινε επίσκεψη από το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με την συνοδεία του Διοικητή κου Κατσακά, και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων κου Μαυρίδη, σε όλες τις κλινικές του Άγιος Παύλος, και διανεμήθηκαν στο ιατρικό προσωπικό έντυπα σχετικά με προτάσεις που αφορούν στην έλλειψη αναισθησιολόγων και στην επίλυση του προβλήματος , καθώς επίσης και με ενημέρωση των επερχόμενων εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου και του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Στην διάρκεια της επίσκεψης στις κλινικές τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ