Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗΣ

Στο επίκεντρο των επαφών του βουλευτή βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν τις Τοπικές Κοινότητες και κυρίως αυτά που σχετίζονται με την εκπαίδευση

Τις δημοτικές Ενότητας Μίκρας και Θέρμης επισκέφθηκε σήμερα ο Θεόδωρος Καράογλου, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμά του ξεκίνησε από την Τοπική Κοινότητα Τριλόφου όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο κα. Κατερίνα Λιόλιου-Γεωργάκα και ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πλαγιαρίου κ. Νίκο Κουλέτα, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καρδίας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτρη Καλαθά, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού κ. Παναγιώτη Κατρανιά, καθώς και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης, κ. Στάθη Πιστέλα, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στο επίκεντρο των επαφών του κ. Καράογλου βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν στις Τοπικές Κοινότητες και κυρίως αυτά που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και ζητήματα της καθημερινότητας. Επίσης, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Θέρμης, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θέρμης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με επίκεντρο τα Βασιλικά, τα οποία είχαν πρωταγωνιστήσει στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας των επισκέψεων, ο κ. Καράογλου δήλωσε πως «καθημερινά φροντίζω να βρίσκομαι κοντά στις τοπικές κοινωνίες, διότι πιστεύω ότι όσοι υπηρετούμε τα κοινά πρέπει να συνομιλούμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας. Το ίδιο έπραξα και σήμερα, επισκεπτόμενος τις Δημοτικές Ενότητες Μίκρας και Θέρμης. Κατέγραψα τα ζητήματα που απασχολούν, ανταλλάξαμε απόψεις και μοιραστήκαμε σκέψεις και προβληματισμούς, κυρίως για την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κόπωση, όμως όλοι βλέπουμε τα σημάδια
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ