Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και παρότι αρχικά οι μαθητές κατάφεραν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, περίπου μία ώρα αργότερα το σύστημα έπεσε.

Σοβαρά προβλήματα στο σύστημα τηλεκπαίδευσης παρουσιάστηκαν σε σχολεία της όλης της χώρας, προκαλώντας την αγανάκτηση εκπαιδευτικών και μαθητών.

Πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και παρότι αρχικά οι μαθητές κατάφεραν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, περίπου μία ώρα αργότερα το σύστημα έπεσε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν τα μαθήματα.

Όπως είπε στη Voria.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, τεχνικά προβλήματα παρουσιάστηκαν σε πολλές περιφέρειες όλης της χώρας. «Είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής ενός πολύ μεγάλου εγχειρήματος, καθώς πρόκειται για ένα πανελλαδικό σχολικό δίκτυο», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ήδη οι τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου προσπαθούν να αποκαταστήσουν το σύστημα.

Το υπουργείο Παιδείας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην πλατφόρμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τονίζοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να επανέλθει το σύστημα και να γίνουν κανονικά τα μαθήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ