Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Ο δήμος ολοκλήρωσε τη μελέτη, εξασφάλισε μία σειρά αδειοδοτήσεων και πέτυχε να χρηματοδοτηθεί το έργο στο σύνολό του από το υπουργείο Μεταφορών.

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας» προϋπολογισμού μελέτης 2.256.000 ευρώ, από τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος ολοκλήρωσε τη μελέτη, εξασφάλισε μία σειρά αδειοδοτήσεων και πέτυχε να χρηματοδοτηθεί το έργο στο σύνολό του από το Υπουργείο Μεταφορών.

Η σύμβαση προβλέπει ως χρόνο εκτέλεσης τους 10 μήνες.

«Ένα έργο που ήταν απόλυτη προτεραιότητά μας αλλά και απόλυτη αναγκαιότητα θα αρχίσει σύντομα να υλοποιείται. Ως δημοτική αρχή "τρέξαμε" όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες μέχρι και τη δημοπράτηση του έργου, ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος. Παράλληλα, δε σταματήσαμε να αναζητούμε συνεχώς χρηματοδότηση. Το Υπουργείο Υποδομών κατανόησε το πρόβλημά μας και προχώρησε στην απόφαση χρηματοδότησης του έργου, το οποίο μετά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης ξεκινά άμεσα κι έτσι σύντομα, η Νέα Ηράκλεια θα διαθέτει και πάλι ένα όμορφο παραλιακό μέτωπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ