Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ

Η ενδεχόμενη επαφή του Δικεφάλου του Βορρά με τον Βασίλη Τολιόπουλο για συνεργασία θα γίνει από μηδενική οικονομική βάση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ επέλεξε να εντάξει στο δυναμικό του τον Βασίλη Τολιόπουλο με διετούς διάρκειας συνεργασία, έχοντας το δικαίωμα ενεργοποίησης του δεύτερου χρόνου συμβολαίου μαζί του.

Επιλογή των ιθυνόντων της ΚΑΕ, στην παρούσα φάση, αποτέλεσε να μη δρομολογηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, να μη γίνει χρήση της οψιόν για παρουσία του Ελληνα γκαρντ για δεύτερη συνεχή σεζόν στην ομάδα (μέχρι τις 30/6 είχαν το περιθώριο να το πράξουν), με γνώμονα την ενδεχόμενη επαφή μαζί του για συνεργασία προσεχώς, από μηδενική, όμως, οικονομική βάση. Ο Τολιόπουλος, με τη σειρά του, αποτελεί μεταγραφικό στόχο και άλλων ομάδων, με τον ίδιο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, σε ό,τι αφορά την απόφαση για το πού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ενδελεχής, την ίδια στιγμή, είναι η αναζήτηση στην ξένη, αλλά και την ελληνική, αγορά για τη στελέχωση του ρόστερ του Δικεφάλου, εν όψει της νέας σεζόν, χωρίς να έχει δρομολογηθεί, ουσιαστικά, συζητήση με παίκτες, με δεδομένο πως ακόμη δεν είναι απόλυτα προσδιορισμένο το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα μπορέσουν να κινηθούν οι "ασπρόμαυροι" για τις μεταγραφές τους.

Ο ΠΑΟΚ, υπενθυμίζεται, μετρά μέχρι τώρα ένα βήμα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση της αγωνιστικής εικόνας του για τη νέα σεζόν, την επιστροφή στο δυναμικό του του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο 40χρονος πάουερ φόργουορντ, εντός των ημερών, αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι με την υπογραφή του καινούριου του συμβολαίου με τους Θεσσαλονικείς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ