Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΟΕ ΚΑΤΑ ΕΡΤ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΙΩΝΗ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ;

«Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;», αναφέρει το αιχμηρό σχόλιό της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Ευθεία επίθεση στην ΕΡΤ για την μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξαπέλυσε με αναρτήσεις της στα social media η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Διαβάστε σχετικά Ολυμπιακοί Αγώνες - Πινγκ πονγκ: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ούτε τον αγώνα του Γκιώνη

Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, η Δημόσια Τηλεόραση δεν έδειξε ούτε τη νίκη-πρόκριση του Παναγιώτη Γκιώνη απέναντι στον Αχμέντ Σαλέχ στον τρίτο γύρο του μονού ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ με 4-1 στα γκέιμ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΕΟΕ και των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο σκηνοθέτης στο Τόκιο που ήταν επιφορτισμένος με την κάλυψη της Γυμναστικής, επέλεξε εντελώς απροσδόκητα να μεταδώσει την προσπάθεια άλλου αθλητή», ανέφερε μεταξύ άλλων σε χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, προκαλώντας την αντίδραση της ΕΟΕ, η οποία ζητούσε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Ωστόσο σήμερα, η προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη δεν μεταδόθηκε με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να επανέρχεται στο ζήτημα, εξαπολύοντας επίθεση στην Δημόσια Τηλεόραση με μια ανάρτηση στο twitter. «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;», αναφέρει το αιχμηρό σχόλιό της.

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ