Κυριακή 22 Μαΐου 2022
x

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΒΕΘ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος του Επιμελητρίου πρότεινε στην πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ ενίσχυση παραγωγικών κλάδων και δίκαιη κατανομή των κονδυλίων

Τα μέτρα στήριξης της αγοράς και των επιχειρήσεων και η ανάγκη να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ως απόρροια της συνεχιζόμενης κρίσης στην αγορά λόγω της πανδημίας, ήταν το επίκεντρο των προτάσεων του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μασούτη, προς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), κα. Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης το βράδυ της Δευτέρας με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μασούτης πρότεινε τα ακόλουθα:

-Στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από κατάλληλες εθνικές και κοινοτικές πολιτικές
-Ενίσχυση παραγωγικών κλάδων για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν μέτρα &
-Δίκαιη κατανομή των κονδυλίων που κατευθύνονται στην οικονομία, μέσω των κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο κ. Μασούτης στάθηκε αλληλέγγυος στις προτάσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την πρόβλεψη και υλοποίηση επιπρόσθετων μέτρων στήριξης από την πλευρά της Κυβέρνησης, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, όσον αφορά στα έργα της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι απαιτείται να αλλάξει η ονομασία του Μετρό της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην αποκαλείται Αττικό Μετρό, αλλά Μετρό Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ