Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΕΝΑΣ 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 13ΧΡΟΝΟ

Ο 30χρονος, που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για πορνογραφία ανηλίκων

Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών, συνελήφθη ένας 30χρονος στις Σέρρες.

Προχθές  αργά το βράδυ εντοπίστηκε στις Σέρρες ο νεαρός να επιβαίνει σε όχημα μαζί με δύο ανήλικους 12 και 13 ετών. Το βράδυ της προηγούμενης μέρας, είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου ανήλικου έναντι αμοιβής.

Επιπλέον από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άντρας λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει σε βάρος και των 2 ανηλίκων. Ο δράστης κατά την τελευταία 3ετία προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 13χρονου, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 φωτογραφική μηχανή, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και 2 σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.  

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για ασέλγεια ανήλικων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν επιπλέον ανήλικων θυμάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ