Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ INTERLIFE ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE ήταν η πρώτη Εταιρεία που εισήχθη προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά από 3,5 χρόνια.

Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα, κατά την τελετή υποδοχής της INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ στην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών χθες (26/01/21).

Διαβάστε ακόμα: Ντεμπούτο για τις μετοχές της Interlife στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η INTERLIFE ήταν η πρώτη  Εταιρεία που εισήχθη προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ μετά από 3,5 χρόνια και η είσοδος της συμπίπτει με την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση της, το 1991.Οι περιορισμοί λόγω πανδημίας είχαν ως αποτέλεσμα την περιορισμένη παρουσία του κοινού κατά τη διάρκεια της τελετής. Έτσι στη “Γέφυρα” του ΑTHEXGROUP παρόντες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του ΧΑ, Σωκράτης Λαζαρίδης και εκ μέρους της Διοίκησης της Εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης και ο Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Πρόιος και η  Διευθύντρια Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, Ιωάννα Σεληνιωτάκη.Μετά το χαιρετισμό για το καλωσόρισμα της Εταιρείας στην ελληνική Χρηματαγορά από τον κ. Λαζαρίδη, ο Πρόεδρος της INTERLIFE,  Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης πάτησε, κατά την παράδοση, το κουδούνι και χτύπησε το σφυρί για να ανοίξει η συνεδρίαση και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό για την είσοδο της Εταιρείας στο ταμπλώ του ΑTHEXGROUP. Κλείνοντας την τελετή, η κ. Σεληνιωτάκη παρέδωσε στον κ. Βοτσαρίδη την ιστορική κουδούνα του ΧΑ, την οποία χτύπησαν συμβολικά οι εκπρόσωποι της Εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ