Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο δήμος Ωραιοκάστρου διαθέτει στην 3η ΥΠΕ όχημα μαζί με οδηγό για τις ανάγκες της μετακίνησης της κινητής ομάδας εμβολιασμού.

Όχημα μαζί με οδηγό για τις μετακινήσεις της κινητής ομάδας εμβολιασμού θέτει στη διάθεση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και των Κέντρων Υγείας Διαβατών και Νεάπολης ο δήμος Ωραιοκάστρου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Πολιτείας να συνδράμει στην υλοποίηση του προγράμματος για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό κατά του Covid-19 των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα.

Διευκρινίζεται πως ο εμβολιασμός θα γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson.

Παράλληλα, το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη προς την κινητή μονάδα εμβολιασμού.

Όσοι κάτοικοι επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου στα τηλέφωνα 2313304021 και 2313304068, από τις 08.00 έως τις 14.00 για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

«Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης καθενός από εμάς να βάλει πλάτη για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία! Νοιάζομαι σημαίνει εμβολιάζομαι! Ο Δήμος Ωραιοκάστρου στηρίζει την προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών και στο πλαίσιο αυτό θέτει στη διάθεση της Πολιτείας όχημα και προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να εμβολιαστούν κατ' οίκον όσοι συνδημότες μας αδυνατούν να μετακινηθούν», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Συμμετέχουμε ενεργά στο πρόγραμμα ''Εμβολιασμός κατ’ οίκον'' και καλούμε τους συνδημότες μας που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα, να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να φροντίσουμε για να γίνει ο εμβολιασμός στο σπίτι τους», αναφέρει η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ