Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ζητά από τον υπουργό Ανάπτυξης το άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού, μόνο με αποστολή μηνύματος.

Το άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού, μόνο με αποστολή μηνύματος που θα δηλώνεται η προσέλευση του καταναλωτή στην αγορά ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

«Η αγορά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 4η μέρα λειτουργίας της με τη μέθοδο click away και δυστυχώς τα αποτελέσματα των πωλήσεων των καταστημάτων είναι απογοητευτικά», αναφέρεται σχετικά στη σχετική επιστολή. Στη συνέχεια ο Εμπορικός Σύλλογος προσθέτει:

«Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς της πόλης μας.

Όπως γνωρίζετε, αλλά και όπως αποδεικνύεται, το λιανεμπόριο δεν έχει καμία συμμετοχή στην επιβάρυνση του ιικού φορτίου. Αδίκως παρέμεινε κλειστό εδώ και πέντε μήνες με αποτέλεσμα να βρεθεί υπό κατάρρευση. Ωστόσο οι επιχειρηματίες στήριξαν τα δύσκολα μέτρα της Κυβέρνησης, τηρώντας τις οδηγίες πιστά, πάρα το γεγονός ότι δοκιμαζόταν για ακόμα μια φορά οι αντοχές τους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποφασίσετε χαλάρωση των μέτρων, καθώς θα επιφέρει πραγματικά αποτελέσματα στην αγορά αλλά και στην πραγματική οικονομία.

Ζητούμε το άνοιγμα της αγοράς, χωρίς ραντεβού και μόνο με αποστολή μηνύματος στο οποίο θα δηλώνεται η προσέλευση του καταναλωτή στην αγορά.

Είμαστε σίγουροι ότι η πρότασή μας είναι και δική σας σκέψη και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που θα καταβάλλετε για να το πετύχετε.

Είναι ό,τι λιγότερο μπορεί να γίνει για τον εμπορικό κόσμο, ο οποίος άδικα ταλαιπωρήθηκε με τα lockdown, φτάνοντας στα όρια της καταστροφής».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ